Įvadas
Kalėdoms įsibėgėjus ir namams sklindant kalakuto kvapui, vidiniam virėjui mums visiems įdomus metų laikas, bet kas nutiks likučiams? Štai mūsų vadovas, ką sukurti su likusiu kalėdiniu maistu.
Šventinis Nachosas
Dabar, kai palinkėjote savo draugams ir šeimos nariams „Feliz Navidad“, jums liks daug maisto! Taigi kodėl gi nepagardinus bokso dienos su šia „Tex-Mex“ klasika? Mes siūlome naudoti mėsos likučius, pvz., Kumpį ar kalakutą, ir pabarstyti ant jūsų standartinio nachos recepto, pridėti bet kokį sūrį, kurio gali likti šventinėje sūrio lentoje, o tiems, kurie gyvena krašte, galite pakeisti salsą spanguolėmis padažas.
Ingredientai (4 žmonėms)
- 1 dalis maišo tortilijų traškučių
- Kuo daugiau mėsos likučių!
- 2 pomidorai
- 2 žaliosios paprikos
- Salsos arba spanguolių padažas (kiek norite)
- 2 puodeliai susmulkinto sūrio
- Jalapeños arba aitriosios paprikos (nebūtina)
Gaminimo instrukcijos
- Išdėkite tortilijos traškučius į tinkamą kepimo skardą
- Pradėkite tepti priedais, užsakymas yra neprivalomas, tačiau sūris viršuje yra labai rekomenduojamas
- Įsitikinkite, kad orkaitė įkaista iki 200 ° C, ir kepkite 10–12 minučių, kol sūris ištirps
Veggie Christmas Burger
Pripažinkime, kad per daržoves nusikaltėliai nepastebi kaip likučio per Kalėdas. Jie dažnai išmetami, bet čia yra receptas, kuris gali sustabdyti šią neteisybę! Vegetariški mėsainiai gali būti lengvai paruošiami naudojant bet kokius daržovių likučius, tokius kaip Briuselio daigai, morkos, pastarnokai, bulvės ir netgi šalavijų bei svogūnų įdarai. Mėsainius galima užpilti ištirpinant likusį sūrį ir įdėti į bet kokią norimą duonos formą.
Ingredientai (4 žmonėms)
- Likusios daržovės (kiekis priklauso nuo jūsų mėsainio dydžio)
- 2 puodeliai sūrio
- 1 maišelis salotų garnyrui
- 4 duonos bandelės
- Spanguolių / obuolių / mėtų padažas
Gaminimo instrukcijos
- Visas daržoves, kurias ketinate naudoti, supjaustykite kuo mažesniais gabalėliais
- Norėdami suskaidyti ingredientus į vieną mišinį, naudokite bulvių trintuvą
- Pradėkite manipuliuoti mišiniu į mėsainių paplotėlius
- Į keptuvę įpilkite aliejaus ir kepkite mėsainius 3–4 minutes iš abiejų pusių
- Skrudinta duona arba šilta duona, jei reikia, patiekiama su šalutinėmis salotomis
Jorkšyro pudingas Calzone
Kalėdos laikomos romantiškiausiu metų laiku, ir mes manome, kad niekuo nesiskiria, tačiau, užuot radę sielos draugą, manome, kad įsimylėsite šią „Calzone“. Šio recepto grožis yra tas, kad, be pagrindo, galite tiesiogine to žodžio prasme pridėti bet kokius norimus ingredientus! Išprotėk ir linksminkis, bet tiesiog nesiūlyk valgyti, tai nepasakys „taip“.
Ingredientai (vienai Calzone)
- 140g miltų
- 4 kiaušiniai
- 200ml pieno
- Aliejaus brūkšnys
- Visi norimi likučiai!
Gaminimo instrukcijos (jei visi ingredientai buvo iš anksto paruošti)
- Įberkite miltus į maišymo indą ir įpilkite 4 kiaušinius, plakite mišinį iki vientisos masės
- Įpilkite 200 ml pieno ir toliau plakite
- Į didelę apvalią kepimo skardą įpilkite šlakelį aliejaus ir kaitinkite 200 ° C temperatūroje, kol sušils
- Supilkite mišinį į pašildytą kepimo skardą ir virkite 20-25 minutes, kol Jorkšyro pudingas taps auksinis ir pūstas
- Išimkite pudingą iš orkaitės ir pradėkite pildyti savo ingredientais, bet nepabūgkite, nes jums reikės jį susukti
- Susukę vėl padėkite maždaug 10–12 minučių (priklausomai nuo jūsų ingredientų)
Šoninė, „Mac n ‘“ sūrio bulvių pyragaičiai
Mums visiems patinka amerikietiški receptai, tiesa? Per šias Kalėdas neišbandykite klasikos iš viso tvenkinio, kurio tikrai nesate sukūrę anksčiau! Keksiukai nėra tik saldus malonumas, tačiau jie gali būti puikus žiemos šildytuvas visai šeimai ir privers jus atrodyti kaip kulinarijos genijus, kurį žinote tik jūs.
Ingridientai
- 400 g vamzdelio formos makaronų
- 2 puodeliai sūrio (arba kiek norite)
- 1 kiaušinis
- 1 svogūnas (nebūtina)
- Kuo daugiau likusių lašinių
- Virimo purškalas
- „Cupcake“ dėklas
Gaminimo instrukcijos (24 pyragaičiai)
- Pradėkite virdami makaronus maždaug 12–15 minučių
- Įkaitinę įmaišykite sūrį, kiaušinį ir svogūną į mišinį ir plakite iki galo lygios masės
- Kai sumušite, pradėkite pilti mišinį į keksiukų dėklą, kuris padės suformuoti formą
- Paimkite bet kokį likusį šoninę iš kiaulių antklodėse ar kalėdinius pusryčius ir sutrupinkite ant kiekvieno individualaus pyrago.
- Užtepkite nedidelį kiekį kepimo purškimo į pyragėlius ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 ° C
- Virkite maždaug 12–15 minučių ir patiekite po 5 minučių, kai pyragaičiai atvės
Kalėdiniai kebabai
Mes išsaugojome šį receptą visiems kulinarijos naujokams, galbūt jūs nesate paruošę kalėdinės vakarienės, bet tikrai valgysite likučius. Puikus dalykas kalėdiniame kebabe yra tai, kad viską galima nukošti! Taigi, jei norite mėsos, sūrio, daržovių ar visų jų derinių, tikrai paprasta.
Ingridientai
- Bet kokie ir visi Kalėdų vakarienės likučiai, kuriuos galima nukošti
Gaminimo instrukcijos
- Tiesiog pasirinkite ir pasirinkite norimus ingredientus
- Įdėkite iešmą per saugią maisto dalį, kad jis nenukristų
- Įdėkite iešmelį ant grotelių ir kepkite ant vidutinės ugnies nuo bet kurios 5–10 minučių, priklausomai nuo to, kas yra ant jūsų pagaliuko